високо квалитетни производи СО ВИСОКИ ПРЕФОРМАНСИ Производи Светски трендови на домашен пазар ги следиме светските трендови и користиме современа технологија Услуги Современа технологија значи оптимална цена Ви нудиме флексибилни понуди за вашиот бизнис Побарај понуда

УСЛУГИ

Зошто InterGlass

Со примената на софистицирана технологија за изработка на споменатите производи и услуги, покрај подигнувањето на сопствениот углед ќе постигнеме посебно место во пазарниот натпревар со конкуренцијата

Технологија

Користиме најсовремена технологија

Време

Навремена и прецизна изработка и имплементација

Тим

Професионално обучен тим со долгогодишно искуство

Квалитет

Прецизно избрани материјали и обработка во висок квалитет

Партнери

Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name
Company nameCompany name

2020 Статистика

Изминатата година тимот на Inter Glass со својата напорна и професионална работа оствари

  • 300 Продажби
  • 30 модуларни ковид центри
  • 40 Нови клиенти
  • 10% покачен извоз
Држави
Вработени
Завршени проекти
Проекти